ecologisch-nederland.jpg

ecologisch
Een bijzonder praktische en sterke schoonloopmat die veel toepassingsmogelijkheden biedt, daar waar Ioopvuil dagelijks een terugkerend probleem vormt. Door de speciale constructie worden vuil en vocht optimaal geabsorbeerd, hetgeen aanzienlijke besparingen op onderhouds- en reinigingskosten oplevert. De kleur van het Ioopvlak is niet alleen decoratief, maar heeft tevens een sterk vuilverbergend karakter. Deze mat wordt geplaatst in een kader, zodat het oppervlak gelijk ligt met het vloerniveau.

• Hoge weerstand
• Onverslijtbaar
• Past in elk interieur
• Sterk vuilverbergend karakter
• Duurzaam

banden
Samengesteld uit rubberstrips, afkomstig van banden die met nylon vezels doorweven zijn met licht kleurverschil . De nylon vezels komen aan het bovenoppervlak van de rubber tevoorschijn en geven het kleuraspect aan het loopvlak. De rubberstrips worden door middel van vulcanisatie aangebracht op een rug van recuperatie rubber. De duizenden nylon vezels aan de oppervlakte vormen een zacht loop- en droogvlak.

Ontdek hier ons ecologisch duurzaam gamma:

Gummiflor

Technische fiche

 

Duplifor

Technische fiche

Bestektekst enkel dupliflor

Besteksteks dubbel duplifor

 

Colortraffic

Technische fiche

Bestektekst enkel colortraffic

Bestektekst dubbel colortraffic


Geen reacties


* Je emailadres wordt niet gepubliceerd